Blog

Facebook Interview met General Manager Nick Timmers!

Afgelopen week gaven wij jullie de mogelijkheid om via Facebook vragen te stellen aan de General Managers Nick Timmers. Hieronder vinden jullie de vragen en antwoorden!

Q: Kun je iets meer vertellen van je achtergrond? Wie is Nick Timmers?
A: Hoi Heidi, Ik ga het proberen kort te houden. Ik ben Nick Timmers. In 2006 ben ik begonnen met de studie, Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds die tijd ben ik ook begonnen als Manager in het Van der Valk Hotel in Breukelen van mijn ouders. In 2012 heb ik mijn studie afgerond en zijn we gestart met de realisatie van het Hotel in Veenendaal.

Q: Wat is de reden dat jullie een Van der Valk hotel vestigen in Veenendaal?
A: Hoi Miranda, Voor ons was de locatie snel gekozen. Veenendaal is een mooie plek en geografisch erg gunstig gelegen. Het ligt in een prachtig groene omgeving, je bent binnen 20 minuten met de trein in Arnhem of Utrecht en het hotel ligt pal langs de A12. Dit maakt het voor zowel zakelijke- als vrijetijdsgasten een ideale locatie.

Q: Is het mogelijk op de kamers om met 2 volwassenen en met 2 kleine kinderen te slapen?
A: Hallo Eef, Dit is geen standaard optie, maar als je contact opneemt met onze receptie dan zullen zij jou vriendelijk verder helpen om dit toch mogelijk te maken!

Q: Is er dit jaar al een kerstbrunch in het hotel?
A: Beste Bert, Ja! Dit jaar is er zowel een kerstdiner als een kerstbrunch 25 en 26 december!

Q: Wordt het bedrijventerrein uitgenodigd bij de opening?
A: Hoi Sandra, Bij het grote openingsfeest in 2015 zijn al onze buren meer dan welkom. Zo ook onze bedrijfsburen! Tot dan?

Q: Hebben jullie ook een Live Cooking zoals Houten en Vianen?
A: Hallo Patricia, Wij hebben geen Live Cooking diner op zaterdag- en zondagavond. Op deze avonden kun je bij ons lekker a-la-carte eten. Echter hebben we wel een overheerlijke Live Cooking Brunch! Wij gaan hier naar verwachting in 2015 mee starten.

Q: Welke datum gaat het hotel open?
A: Beste Elly en Marianne, Dat is een veelgestelde vraag. We werken heel hard om de gasten welkom te kunnen heten vanaf 1 december. Het grote openingsfeest vind echter plaats in 2015.

Q: Nick, gaan jullie de zondagsbruch doen?
A: Hoi Babette, Er komt zeker een gezellige zondagsbrunch. Vanaf een nog nader te bepalen datum in 2015 staan we elke zondag van 11:30 - 14:00 klaar om je te ontvangen met een uitgebreid buffet. Hierbij moet je denken aan luxe broodsoorten, zoete lekkernijen, saladebuffet, vleesbuffet, visbuffet en ook vruchtensappen.


Blijf ook op de hoogte van de laatste updates via Twitter en Facebook!