Blog

Hoogste punt Van der Valk Hotel Veenendaal

Geplaatst op 05-06-14, door: Cornelis Scheltinga

Eind mei is het hoogste punt van het nieuwe van der Valk Hotel in Veenendaal bereikt. Samen met de betrokken medewerkers aan de bouw en alle partners is dit "hoogtepunt" gevierd.

De viering van dit hoogste punt werd gecombineerd met het evenement 'Van der Valk in de steigers' wat georganiseerd werd door de Bedrijvenkring Veenendaal, Ondernemen Veenendaal en Stichting Promotie Veenendaal. Deze bijeenkomst bood lokale ondernemers kans om kennis te maken met de grote ambities van de hoteldirectie.

Duurzaam bouwen

Hotel Veenendaal wordt gebouwd aan de toekomst. Het gebouw voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van duurzaam bouwen. Met mooie faciliteiten, zoals een sfeervol restaurant, uitgebreide welnness & fitness, 15 vergaderzalen en 152 luxe kamers, belooft dit hotel een mooie toevoeging voor Veenendaal te worden.

Afronding en oplevering

Het pand is inmiddels zo goed als water- en winddicht en de afwerking van de gevels worden langzaam zichtbaar. Ook aan de binnenzijde is begonnen met de afbouw. In het logiesgebouw krijgen de kamers al vorm, met een gemiddeld bouwtempo van 2,5 hotelkamer per dag(!).

Eind 2014 is de opening van deze eyecatcher langs de A12 gepland en zijn alle gasten van harte welkom.


Blijf ook op de hoogte van de laatste updates via Twitter en Facebook!