Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Veenendaal

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Veenendaal! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Hartje Winter arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

In de wintermaanden weet je nooit wat je kan verwachten. Daarom hebben wij speciaal voor de koude winterdagen het Hartje Winter arrangement samengesteld. Laat u ontzorgen en geniet van een heerlijk 3-gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Of warm lekker op in onze hotelbar met een kopje warme chocolademelk met slagroom. Ook maakt u gratis gebruik van onze wellness- en fitnessfaciliteiten.

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Veenendaal met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan geweldige steden als Veenendaal en Utrecht. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 10:00 uur 's ochtends op de dag van aankomst.

Boek nu met één gratis nacht

3=2 mini-vakantie

Met het 3=2 arrangement geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land. U overnacht namelijk drie nachten voor de prijs van twee. Dit geeft u de tijd om extra lang te genieten van de fijne omgeving van ons hotel.