Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Veenendaal

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Veenendaal! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Hoog Zomer Arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Geniet deze zomer van de prachtige natuurrijke omgeving van ons hotel. De natuur van de Veluwe is zeker de moeite waard om wandelend of op de fiets te ontdekken. Wij hebben een compleet verzorgd Hoog Zomer arrangement samengesteld waarbij u geniet van een culinair 3-gangen diner en 's ochtends geniet u van het befaamde Valk ontbijt. Vier de zomer bij Hotel Veenendaal!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Veenendaal met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan geweldige steden als Veenendaal en Utrecht. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 10:00 uur 's ochtends op de dag van aankomst.

Boek nu met één gratis nacht

3=2 mini-vakantie

Met het 3=2 arrangement geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land. U overnacht namelijk drie nachten voor de prijs van twee. Dit geeft u de tijd om extra lang te genieten van de fijne omgeving van ons hotel.

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Veenendaal! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.