Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Veenendaal

Droom lekker weg

Slapen

Ontdek onze ruime familiekamers, voorzien van een extra slaapkamer voor de kinderen door middel van een ‘connecting door’, waarmee u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer kunt lopen. Voor extra gezelligheid kunt u ook met het hele gezin in een comfortabele Van der Valk kamer verblijven, compleet met een extra kinderbedje. Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Uiteten met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Ontdek de talloze mogelijkheden voor kindvriendelijke uitjes in de omgeving van Van der Valk Hotel Veenendaal. Gebruik ons speciale voordelige Toekan arrangement en ga op bezoek bij de door ons geadopteerde toekans Timo & Toco die verblijven in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ook een dagje Utrecht is zeker aan te raden. Stap in de kleurrijke wereld van Nijntje in het Nijntje Museum en ontdek alles over treinen in het Spoorwegmuseum.