Op zoek naar een hotel bij Ede?

Wilt u een weekendje weg naar een leuke stad in de natuur? Heeft u weleens aan Ede gedacht? Ede bevindt zich midden op de Veluwe en hier kunt u onder andere terecht voor culturele, culinaire én sportieve activiteiten. Overdag kunt u bijvoorbeeld per fiets, paard of al wandelend de Veluwe verkennen of een van de vele musea in de buurt bezoeken. Maak uw weekendje weg naar Ede af met een overnachting bij Hotel Veenendaal. Hier kunt u genieten van diverse luxe faciliteiten, comfortabele en luxe kamers en zeer diverse eetmogelijkheden. Bovendien bent u met de auto al binnen 15 minuten vanaf dit Van der Valk Hotel in Ede.

Boek een overnachting

Ideale stad voor culturele uitjes

Bent u een liefhebber van musea én van natuur? Dan is het Kröller-Müller Museum echt wat voor u! Dit museum is onder andere bekend vanwege haar beeldentuin, een van Europa’s grootste. Laat het weer een buitenwandeling niet echt toe? Dan kunt u binnen uw ogen uitkijken naar een van de grootste Van Goghverzamelingen ter wereld. U kunt bij aankomst informeren naar een audiotour of naar de mogelijkheden voor een rondleiding. Voor meer informatie bezoekt u de website van Kröller-Müller.

Avontuurlijke familie-uitjes

Bent u op zoek naar leuke familie-uitjes in de buurt van Ede? Breng dan een bezoek aan Burgers’ Zoo & Safaripark of Ouwehands Dierenpark Rhenen. Hier kunt u uw ogen uitkijken naar alle bijzondere dieren. Waan uzelf even in China en bekijk reuzepanda’s in het echt of bezoek de Tropen in de grootste overdekte mangrove ter wereld in Burgers’ Zoo! Een dagje naar deze twee dierentuinen is niet alleen leuk voor elke leeftijd, het is ook nog eens leerzaam. Beiden parken bieden namelijk diverse rondleidingen aan waarbij de gids u van alles vertelt over de verschillende dieren.

Brengt u een bezoek aan een van deze dierenparken met jonge kinderen? Boek dan een overnachting in ons Van der Valk hotel bij Ede. Hotel Veenendaal biedt namelijk diverse hotelkamers aan met verbindingsdeuren, zodat de kinderen niet alleen hoeven te slapen. Daarnaast kunnen de kinderen smullen van de Wereldeters-kaart, waar Timo de Toekan hen meeneemt op een culinaire ontdekkingstocht. Ideaal voor een familieweekend!

Ontdek de Hoge Veluwe

Wilt u de Hoge Veluwe verkennen? Overweeg dan om een (elektrische) fiets te huren bij Hotel Veenendaal. Informeer bij de receptie naar de fietsverhuur of verzeker uzelf van een fiets door na uw boeking direct een fiets te reserveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om van Hotel Veenendaal – Van der Valk naar Ede te fietsen. Wilt u een volledige dag op stap of langere afstanden afleggen maar met minder inspanning? Bekijk dan de mogelijkheden om elektrische fietsen te huren. Door de verschillende standen en de ingebouwde batterij kunt u gemakkelijker langere afstanden afleggen én meer van het mooiste natuurgebied van Nederland zien. Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten van dit Van der Valk hotel bij Ede-Wageningen? Bekijk dan de luxe wellness, fitness en overige faciliteiten.

Arrangementen

Wilt u een aantal dagen volledig verzorgd op pad? Bekijk dan de arrangementen van Hotel Veenendaal. De arrangementen zijn divers en net zo uitgebreid als u zelf wilt. Meer informatie over de omgeving vindt u in de Activiteitenkalender en op onze pagina ‘Toeristische Informatie’. Zo haalt u het meeste uit uw verblijf bij Hotel Veenendaal.