KERSTBRUNCH VAN DER VALK

Vier de Kerstdagen in stijl met een Kerstbrunch in Veenendaal

25 & 26 december 2024

 

Beleef een onvergetelijke kerst met uw dierbaren. Van der Valk Hotel Veenendaal nodigt u uit voor een weergaloze Kerstbrunch die u en uw gezelschap zal betoveren. 

Tijdens de Kerstbrunch kunt u genieten van hartige lekkernijen & zoete verleidingen. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten: van ambachtelijke broden en verse salades tot luxe vleeswaren en smaakvolle desserts.

Voor de kinderen is er een speciaal kidsbuffet en een kinderhoek waar, onder begeleiding, kerstcake wordt versierd.

Ons hotel is de perfecte locatie om de kerstsfeer te ervaren. Met prachtige kerstversiering en een warme ambiance zorgen wij voor een onvergetelijke Van der Valk Kerstbrunch.

*De Kerstbrunch is inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen. Overige dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Tijden

De Kerstbrunch zal vanaf 12:15 plaatsvinden in het restaurant.

Reserveer uw Van der Valk Kerstbrunch

Vanaf eind september is het mogelijk om een tafel te reserveren voor de Van der Valk Kerstbrunch 2024 en u te verzekeren van een magische Kerst bij Van der Valk Hotel Veenendaal. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een feestelijke tijd te beleven!

Langer genieten van Kerst bij Van der Valk?

Maak uw Kerst extra speciaal en ervaar de complete kerstbeleving in ons hotel. Van der Valk Hotel Veenendaal biedt een feestelijk Van der Valk kerstarrangement inclusief Kerstdiner en overnachting.