Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Veenendaal

Pasen 2020 staat weer bijna voor de deur! 12 en 13 april kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch of Paasdiner in ons restaurant. Heeft u nog geen plannen voor de Paasdagen en wilt u deze doorbrengen met uw familie en/of vrienden? Kom dan gezellig naar Hotel Veenendaal. Geniet samen van een heerlijke middag of avond tijdens Pasen!

Paasbrunch Van der Valk
Bij Van der Valk hotel Veenendaal kunt u ieder jaar terecht voor een heerlijke en onbezorgde Paasbrunch. De Paasbrunch bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, een saladebuffet, vlees- en visspecialiteiten, verse vruchtensappen en culinaire lekkernijen. Voor de kinderen staat er een heerlijk smulbuffet klaar vol met frietjes en verschillende snacks. 

Paasdiner Familiebuffet Van der Valk
Bij het overheerlijke Paasdiner familiebuffet is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan heerlijke warme vlees- en visgerechten, een saladebuffet met frisse salades tot een verwennerij aan verscheidene desserts. Laat u verrassen door het veelzijdige buffet en beleef een onvergetelijke Paasavond bij Van der Valk.

Paasweekend
Wilt u na het Paasdiner familiebuffet genieten van een overnachting in hotel Veenendaal? Boek dan een van onze ruime en comfortabele kamers en maak er een onvergetelijk Paasweekend van! Uw Paasweekend compleet maken? Reserveer dan een tafel in het restaurant en schuif aan bij onze heerlijke Paasbrunch!

Bekijk hier ons kameraanbod