Vroege Toekan Weken bij hotel Veenendaal

Profiteer van veel vroegboekkorting tijdens de Vroege Toekan Weken bij Van der Valk hotel Veenendaal. Tegen een voordelig tarief heeft u een overnachting inclusief uitgebreid ontbijt. De Vroege Toekand aanbiedingen vliegen de deur uit en hebben een beperkte beschikbaarheid. Dus wacht niet te lang met boeken, want OP=OP!

Bekijk de Vroege Toekan Deal

Zijn er op dit moment geen Vroege Toekan Deals bij Hotel Veenendaal? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Valk Verrast en blijf op de hoogte van de eerstevolgende Vroege Toekan Weken.

Inschrijven nieuwsbrief Valk Verrast

Hotel Veenendaal

Bij Van der Valk Hotel Veenendaal ervaart u het beste van twee regio's. U kunt heerlijk wandelen, fietsen maar ook veel bezichtigen. De prachtige omgeving biedt ieder seizoen iets unieks. Wilt u de drukte iets meer opzoeken? Dan bent u binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht. Daar vindt u verschillende oude straten met leuke winkels en eetgelegenheden. Het Hotel beschikt over een wellness zodat u na een lange dag even tot rust kunt komen. U kunt tevens ook een fiets huren bij het hotel!