Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Coming soon

Toekan to Go

Mist u de overheerlijke gerechten uit de keuken van Van der Valk ook zo? 
Vanaf 3 december kunt u weer gebruik maken van onze Toekan to Go. Hier bestelt u snel en gemakkelijk onze heerlijke gerechten. 

Restaurant

Roomservice

Vanaf 17:00 uur kunt u het diner op uw kamer nuttigen. Uw bestelling wordt naar de kamer gebracht inclusief borden en bestek. Op uw kamer staat een tafel met stoelen.

Via onderstaande link kunt u direct zelf het diner voor op de kamer bestellen en betalen.

Restaurant

Lunchen

In onze gezellige lounge en ons restaurant kunt u terecht voor een onstpannen pauzemoment of een zakelijke lunch. Een brede variatie aan lunchgerechten en onze sfeervolle ambiance zijn dé ingrediënten voor de perfecte start van de middag.

Zondagsbrunch

Brunchen

Zondagsbrunch

Kom genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch! Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons restaurant. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts.

Sinterklaas

Pepernotenbrunch

Op 5 december 2021 bent u met het hele gezin van harte welkom op onze speciale Pepernotenbrunch.

Eten & drinken

Ontbijt

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

The most wonderful time of the year is in aantocht.
En wat is er leuker dan deze tijd te vieren bij Van der Valk Hotel Veenendaal? Laat u betoveren door de romantische kerstsfeer in ons hotel en beleef een onvergetelijke Kerst. Kom uitgebreid genieten van een 5-gangen keuzediner, brunch- of dinerbuffet.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten