Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Wilt u er even tussenuit en genieten? U bent 7 dagen per week welkom in ons stijlvolle restaurant voor een heerlijk diner! De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Valk gerechten als moderne gerechten.

Restaurant

Lunchen

In onze gezellige lounge en ons restaurant kunt u terecht voor een onstpannen pauzemoment of een zakelijke lunch. Een brede variatie aan lunchgerechten en onze sfeervolle ambiance zijn dé ingrediënten voor de perfecte start van de middag.

Hotelbar

Borrelen

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een borrel met vrienden of collega’s. Geniet na een drukke werkdag of een gezellig dagje uit van onze wijnen, bieren, cocktails en borrelbites.

Indien het weer het toelaat, is ons terras dagelijks geopend van 08.00 - 22.00 uur.

Zondagsbrunch

Brunchen

Zondagsbrunch

Kom genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch! Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons restaurant. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts.

Eten & drinken

Ontbijt

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

The most wonderful time of the year is in aantocht.
En wat is er leuker dan deze tijd te vieren bij Van der Valk Hotel Veenendaal? Laat u betoveren door de romantische kerstsfeer in ons hotel en beleef een onvergetelijke Kerst. Kom uitgebreid genieten van een 5-gangen keuzediner, brunch- of dinerbuffet.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten