Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Wilt u er even tussenuit en genieten? U bent 7 dagen per week welkom in ons stijlvolle restaurant voor een heerlijk diner! De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Valk gerechten als moderne gerechten.

Restaurant

Lunchen

In onze gezellige lounge en ons restaurant kunt u terecht voor een onstpannen pauzemoment of een zakelijke lunch. Een brede variatie aan lunchgerechten en onze sfeervolle ambiance zijn dé ingrediënten voor de perfecte start van de middag.

Hotelbar

Borrelen

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een borrel met vrienden of collega’s. Geniet na een drukke werkdag of een gezellig dagje uit van onze wijnen, bieren, cocktails en borrelbites.

Indien het weer het toelaat, is ons terras dagelijks geopend van 08.00 - 22.00 uur.

Zondagsbrunch

Brunchen

Zondagsbrunch

Vanaf zondag 6 februari kunt u weer genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch! Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons restaurant. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts.

Even extra genieten tijdens Pinksteren? Dat kan!
Op zondag 5 juni kunt u genieten van onze heerlijke Pinksterbrunch in ons restaurant.

Vaderdag 2022 staat weer voor de deur! De ideale gelegenheid om de liefste papa eens even extra in het zonnetje te zetten!

Eten & drinken

Ontbijt

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

Restaurant

Roomservice

Geniet op uw kamer van de lekkerste gerechten uit ons restaurant.
Kies voor roomservice en wij zorgen ervoor tegen een kleine vergoeding dat uw gerechten naar de kamer worden gebracht.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten