Toegankelijkheid

Wij streven er naar om een gastvrije ervaring te bieden aan al onze gasten.

Daarom zijn al onze faciliteiten volledig rolstoelvriendelijk ingericht.
U kunt hierbij denken aan:

  • Elke etage is toegankelijk per lift
  • Er zijn geen drempels in het hotel
  • Er zijn brede gangpaden
  • Aanwezigheid van 2 mindervalide toiletten

Optimaal comfort in onze mindervalide hotelkamer.

Daarnaast beschikken we over een speciaal aangepaste kamer voor gasten die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of mindervalide zijn. Deze mindervalide kamer is ingericht voor gemak en comfort voor gasten met mobiliteitsbeperkingen.

De kamer beschikt over een automatische toegangsdeur die kan worden geopend met een speciale afstandsbediening.

Verder is deze kamer ruim opgezet om voldoende bewegingsruimte te bieden voor rolstoelgebruikers. Brede deuropeningen zorgen voor gemakkelijke toegang tot zowel de kamer als de badkamer.

Onze mindervalide hotelkamer beschikt daarnaast over diverse handige hulpmiddelen, zoals een noodkoord in de badkamer. De badkamer is uitgerust met speciale voorzieningen, waaronder een toilet en douche met handgrepen voor extra ondersteuning. Ook is er in de douche een douchestoel aanwezig. Om gemakkelijke toegang tot de badkamer te bevorderen, is er een gelijkvloerse ingang.

Naast de toegankelijkheidsvoorzieningen biedt onze mindervalide hotelkamer natuurlijk ook alle comfort die u mag verwachten tijdens uw verblijf. Van een luxe kingsize bed tot moderne entertainmentopties.

Bij ons draait het om het creëren van een gastvrije omgeving waar al onze gasten zich welkom voelen. Ontdek zelf de comfort en toegankelijkheid van onze mindervalide hotelkamer en geniet van een zorgeloos verblijf bij ons. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!