Kerst vier je veilig en vertrouwd bij Hotel Veenendaal

The most wonderful time of the year is in aantocht.

De tijd van knisperende haardvuurtjes, mooie versierde kerstbomen, flonkerende lichtjes, warme chocolademelk, lekker eten en gezellig samenzijn met de hele familie is weer aangebroken.

De afgelopen maanden heeft ons nog meer doen beseffen hoe belangrijk onze gezondheid is. Het heeft daarom onze prioriteit ervoor te zorgen dat u de Kerstdagen net zo veilig & vertrouwd bij ons kunt vieren als voorgaande jaren, maar wel met inachtneming van de geldende maatregelen.

Voor een ultieme Kerstbeleving hebben wij een compleet verzorgd Kerstarrangement samengesteld, inclusief feestelijk 5-gangen Kerstdiner, een overnachting op een van onze comfortabele hotelkamers en de volgende ochtend een uitgebreid Kerstontbijt.

Wilt u liever de Kerst thuis doorbrengen? Gelukkig hebben wij ook opties om de Kerstdagen thuis onvergetelijk te maken! U kunt onze heerlijke Kerstbrunchbox en/of ons feestelijke Kerstdiner dit jaar ook thuis laten bezorgen.

Daarnaast is het mogelijk om 2020 feestelijk af te sluiten met ons speciale Oud & Nieuw aanbod bestaande uit oliebollen, appelbeignets en salades.

Culinaire activiteiten

Oud & Nieuw @home