PINKSTEREN
VAN DER VALK HOTEL VEENENDAAL

Vier Pinksteren bij Van der Valk Hotel Veenendaal

ZONDAG 19 MEI  & MAANDAG 20 mei 

 

Een extra lang Pinksterweekend, betekent natuurlijk ook extra genieten! Ga er even lekker tussenuit en geniet van een heerlijke zondagsbrunch of een overnachting bij Van der Valk Hotel Veenendaal.

Van der Valk Pinksterbrunch

Vier Pinksteren in stijl met onze speciale Pinksterbrunch in Veenendaal.
Neem plaats in ons sfeervolle restaurant en geniet van een gezellig samenzijn met vrienden en familie, onder het genot van een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten, van hartig tot zoet.

Meer informatie over de Pinksterbrunch in Veenendaal vind je hier

Dineren tijdens Pinksteren

Geen zin om te koken met Pinksteren, maar wel zin in een feestelijk diner? Onze koks staan voor je klaar om je de meest heerlijke gerechten voor te schotelen. Kies een gerecht van onze a la carte kaart of ga voor een feestelijk 3-gangen keuze diner. 

Reserveringen t/m 20 personen zijn uitsluitend online te reserveren via de onderstaande link. Voor grotere groepen vragen wij u om contact op te nemen via info@veenendaal.valk.com

Reserveer een tafel 

Pinsterweekend bij Van der Valk Hotel Veenendaal

Het lange Pinksterweekend is perfect om er even helemaal tussenuit te gaan. Boek een van onze arrangementen en geniet van een lang weekend weg. Ontdek de prachtige landschappen van de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei of de Veluwe. In Hotel Veenendaal kan je ontspannen in onze wellness en genieten van een heerlijk diner en een uitgebreid ontbijt. Maak het pinksterweekend helemaal af met de bekende Van der Valk Pinksterbrunch

Arrangementen