Escaperoom The Circle

Spanning en adrenaline als de tijd op de klok afloopt. The Circle Veenendaal biedt een nieuwe en unieke spel ervaring. Een spannend, onvoorspelbaar, verslavend en educatief dagje uit. Wordt een held! Speel één van onze escaperooms waarbij je als agent de wereld moet proberen te redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle” een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Je hebt maar 70 min. Lukt het jullie?

· Operation Submarine:
jullie gaan als onderzoeksteam aan boord van de onderzeeër, een explosie volgt. Start de motoren en ontmantel de torpedo’s om de wereld te redden.

· Operation Source Code:
breek in het streng bewaakte datacenter Source Code. Hack apparaten en omzeil beveiligingssystemen om een kwaadaardig computer programma te stoppen.

· Operation Agent 159
er is al een tijdje niks vernomen van een mede agent … Infiltreer in het bedrijf en achterhaal wat er gebeurd is. Gaat dit ooit nog goedkomen?

Informatie
- Voor jong en oud
- 3 – 8 personen.
- Ma t/m zo geopend. Informeer van tevoren naar de mogelijkheden.
- 10 minuten rijden vanaf Hotel Veenendaal

We hebben meer dan alleen escaperooms: waan je in een andere wereld bij Virtual Reality Gamen, ontdek Veenendaal door middel van een GPS Challenge of kom gezellig langs voor een potje poolen onder het genot van een (speciaal)biertje of ander drankje.

Daarnaast is er elke derde zondag van de maand spelletjesmiddag en elke vierde vrijdag van de maand pubquiz, schrijf je in via de website!

Meer informatie
circleveenendaal.nl
0318 769173
Info@circeveenendaal.nl