Fietsen en wandelen, Utrechtse Heuvelrug & de Hoge Veluwe

Locatie

Fietsen en wandelen, Utrechtse Heuvelrug & de Hoge Veluwe

Ideaalgelegen tussen de natuurrijke regio’s; Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse vallei en de Hoge Veluwe is het hotel de perfecte uitvalsbasis om er per fiets op uit te gaan en de prachtige omgeving te gaan ontdekken.

Meer informatie over de fietsverhuur

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug biedt kilometers aan wandelpaden en fietsroutes. De flora en fauna is heel divers, dus schrik niet als je zomaar een hert of vos in de verte ziet wegschieten. De Gelderse Vallei kenmerkt zich door een landschap van prachtige bossen afgewisseld met weilanden, slingerende beekjes, houtwallen en Saksische boerderijen.

En dan is er natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit natuurgebied is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Je vindt er maar liefst 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller Müller Museum en de beeldentuin vormt ze een unieke combinatie tussen natuur, kunst en architectuur, zeker een bezoekje waard.

Daarnaast kunt u naar omliggende steden, zoals Ede, fietsen. Geniet van de mooie bosrijke omgeving waarna u de stad kunt bekijken of een terrasje kunt pakken.

Bij de receptie kunt u terecht voor fiets & wandelroutes.