Sauna de Heuvelrug

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug in Veenendaal (provincie Utrecht) is een sauna die meer biedt dan alleen een dagje sauna. Naast de uitgebreide sauna- en thermenfaciliteiten vindt u bij ons in huiselijke sfeer de gezelligheid die zorgt voor een totale ontspanning. Sauna is niet alleen maar zweten in een hokje, bij ons in Veenendaal is een dagje sauna echt een hele dag genieten van baden, eten en drinken, relaxen, behandelingen en massages, gezelligheid en misschien zelfs wel een klein beetje entertainment tijdens de diverse heerlijke opgiet belevingen!

Goed om te weten 

 • Reserveren met een begin- en eindtijd is verplicht, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren. U als gast kunt hierdoor genieten van ultieme ontspanning in alle rust en ruimte.
 • De beschikbaarheid specialisten van beauty-, massagesalon en de hamam, is op basis van tijdige reservering.
 • Het dragen van badkleding is vanwege de hygiëne van de faciliteiten in ons bedrijf niet toegestaan.
 • We accepteren geen creditcards. Betalingen aan de receptie balie kunnen alleen contant of met PIN gedaan worden.
 • In de lounge, bistro en op het terras is een badjas verplicht (bij warme dagen eventueel een omslagdoek).
 • In het gehele sauna complex is het niet toegestaan apparatuur te gebruiken waarop een camera aanwezig is. De mobiele telefoon blijft in de kluis of bij verwachte noodoproepjes kunt u de medewerking van een receptioniste vragen. Uitsluitend in de hal bij de receptie mag u dergelijke digitale apparatuur te voorschijn halen. We houden hier streng toezicht op, om de privacy en veiligheid van gasten te bewaken. Heeft u een e-reader? Haal dan even een sticker bij de receptie voor het gebruik hiervan. Hiermee laat u andere gasten zien dat er geen camera op uw digitale apparaat aanwezig is. Heeft u een smart-watch voor medisch gebruik, geef het aan bij de receptie.
 • Kinderen vanaf 6 jaar zijn bij ons welkom zoals ook de volwassenen welkom zijn. Ze dienen zich te houden aan de huisregels. Stilte dus in acht houden, niet rennen, geen bommetje en zorgen dat andere gasten geen hinder ondervinden. Kinderen onder de 13 jaar zijn welkom tot uiterlijk 20.00 uur. Voor dat tijdstip dient u uit te checken, ga dus uiterlijk 19.45 uur verkleden!
 • Duikbrillen, opblaasbare zwemartikelen en speeltjes zijn niet toegestaan. Er is geen zwembadtoezicht.
 • Lichamelijk contact wordt niet toegestaan. In de "bloot recreatie" zijn verdere intieme gebaren of aanrakingen uit den boze.
 • Zelf meegebracht voedsel of drank mag binnen de muren van Sauna de Heuvelrug niet worden genuttigd.
 • Douchen is voor het betreden van saunacabines en baden noodzakelijk. U helpt hierdoor actief mee aan de hoogstaande hygiënische status van onze faciliteiten en geeft medegasten de indruk dat u zich interesseert in een goede sauna moraal.


Informatie


Prijs
Dagprijs (entree vanaf 10:00): €35,50 
Vroege vogel  (entree van 10:00 - 16:00) : €28
Avond (vanaf 17:00): €25,50

Openingstijden
10:00 – 23:00 (Monday- Sunday)

Adres
Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal

Reserveringen
Phone: 0318 520 321
Mail: info@saunadeheuvelrug.nl

www.saunadeheuvelrug.nl