Dineren bij Van der Valk

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring? Kom dineren bij Van der Valk Hotel Veenendaal en schuif aan in het sfeervolle á la carte restaurant. Ons restaurant in Veenendaal biedt een uitgebreid menu met verrukkelijke gerechten die met passie zijn bereid. Stap binnen in onze toekan wereld en beleef een diner om nooit te vergeten.

Onze getalenteerde chef-koks creëren een variatie aan smaakvolle gerechten die met zorg zijn samengesteld. Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan gerechten uit de traditionele en Franse keuken. Daarnaast zijn er ook invloeden uit o.a. de Italiaanse en Oosterse keuken te vinden. U heeft de keuze uit verschillende vis, vlees, vegetarische en veganistische gerechten en kinderen kunnen kiezen vanaf een speciale kindermenukaart

Of u nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst of een zakelijk diner, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ook voor een ontbijt, gezellige brunch of een heerlijke lunch bent u van harte welkom in ons restaurant.

Openingstijden

Ons restaurant is geopend van 08:00 tot 22:00 uur.

Van 08:00 - 11:00 kunt u genieten van ons ontbijtbuffet.

Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u terecht in ons restaurant voor een uitgebreide à la carte lunch. In de zomer is het ook mogelijk om heerlijk in het zonnetje te lunchen op het terras. 

Van 17:00 tot 22:00 uur vindt het diner plaats in ons restaurant.

Menukaart

Bekijk de menukaart 

Reserveer uw Van der Valk diner

Voor het reserveren van een tafel kunt u contact opnemen met onze receptie via 0318 799 060 of info@veenendaal.valk.com of reserveer via de onderstaande knop. 

Reserveer een tafel