Bereikbaarheid

Trein

Met de gunstige ligging van hotel Veenendaal, kunt u gemakkelijk met de trein afreizen naar het hotel. Vanuit Utrecht bent u 18 minuten onderweg met de trein, vanuit Amsterdam doet u hier een kleine 45 minuten over. Via de website van NS kunt u uw route volledig uitstippelen zodat u zonder zorgen uw reis kunt beginnen. U stapt aan het einde van uw reis uit op NS-station Veenendaal de Klomp. Vanuit hier is het slechts 8 minuten lopen naar ons hotel. 

Wandelroute
Als u op spoor 1 uitstapt, steekt u het spoor over richting de trap, als u op spoor 2 uitstapt gaat u meteen naar links de trap af.
Wanneer u de trap af loopt, ziet u een bordje ‘ Hotel Veenendaal’ met een pijl naar rechts. U loopt langs de fietsenrekken en steekt over bij de stoplichten. U bent dan op de Veenendaalseweg, na 150 meter slaat u rechtsaf naar de Jufferswijk, u ziet daar wederom een bordje ‘ Hotel Veenendaal’ met een pijl naar rechts. Aan het einde van de weg ziet u een bordje met ‘ Hotel Veenendaal’ linksaf. Dan ziet u de bestemming voor u, na 140 meter heeft u ons hotel bereikt.

Bekijk hier de wandelroute

Met de auto

Van der Valk Hotel Veenendaal ligt direct aan de A12 en is ideaal bereikbaar met de auto. Bovendien parkeert u bij Van der Valk Hotel Veenendaal gemakkelijk en gratis in de ruime parkeergarage.

  • Op de A12 neemt u afslag 23, Veenendaal-WEST.
  • Vanuit Utrecht slaat u onderaan de snelweg linksaf.
  • Bij de eerste verkeerslichten voorbij McDonald’s gaat u rechtsaf, de Voorpoort.
  • Vanuit Arnhem gaat u onderaan de snelweg rechtdoor.
  • Bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag.