Zalen

Meetings & Events

Aanvraag samenstellen

Reserveren

Met 15 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van daglicht, airconditioning, gratis WiFi en de meest moderne faciliteiten, biedt Van der Valk Hotel Veenendaal u volop mogelijkheden. De zalen zijn stijlvol ingericht met oog voor comfort en detail. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden.

De invullingen en prijzen in de brochure zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Ontdek de mogelijkheden

Meetings & Events

Of het nu gaat om een vergadering, symposium, training, brainstorm sessie, borrel/receptie of andersoortige bijeenkomst, ons ervaren salesteam organiseert uw evenement tot in de puntjes!

Informatie over uw bezoek

Praktische informatie

Van der Valk Hotel Veenendaal is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaarvanuit het hele land. U vindt ons hotel vlak naast de A12 en station Veenendaal-De Klomp bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand.

Culinaire mogelijkheden

Eten & drinken

Culinaire mogelijkheden

Om de dag met elkaar af te sluiten kunt u genieten van een culinair verzorgd diner in het restaurant of in de sfeervolle zaal zelf. Er zijn een aantal optionele mogelijkheden voor u samengesteld met een keuze uit diverse gerechten.