See & do bij van der Valk

Ontdek de omgeving

In en rondom Van der Valk Hotel Veenendaal vindt u verschillende voorzieningen en activiteiten
welke u niet kunt missen tijdens uw bezoek! Neem een kijkje op deze pagina en laat u inspireren

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom genieten van onze wellnessvoorzieningen. Uitgebreide beauty- en wellnessbehandelingen vindt u bij Sauna De Heuvelrug. Voor de ultieme ontspanning boekt u ons speciale Sauna de Heuvelrug arrangement


In de omgeving van Veenendaal vindt u enkele prachtige natuurgebieden, zoals de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Deze gebieden bieden uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Ontdek deze prachtige omgeving met ons fietsarrangement of kies voor onze fietsverhuur. 

omgeving Veenendaal

Musea & winkels Veenendaal

In winkelstad Veenendaal kunt u uitgebreid shoppen. Het centrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 300 winkels. Daarnaast zijn er culturele activiteiten te doen zoals een bezoek aan Museum Veenendaal of het Grebbelinie bezoekerscentrum.

dagje weg

Dagje Utrecht

Binnen 20 minuten staat u in de bruisende binnenstad van Utrecht. Verken de historische grachten, bewonder de iconische Domtoren en geniet van gezellige terrasjes. Bezoek musea, zoals het Centraal Museum, Nijntje Museum en het Spoorwegmuseum. Ook voor winkelen bent u in Utrecht aan het juiste adres. 

Blijf fit tijdens uw verblijf! Maak gebruik van onze fitnessruimte of neem een frisse duik in Zwembad de Vallei. In het centrum van Veenendaal vindt u kanoverhuur om het Valleikanaal mee te ontdekken. 

Voor de nieuwste films kunt u terecht bij Pathé Ede. Op zoek naar wat meer activiteit? Voor o.a. bowlen en glowgolfen kunt u terecht bij The Maxx, en bij Te Circle vindt u de escaperooms in Veenendaal.

Op bezoek bij Timo & Toco

Activiteiten

Op bezoek bij Timo & Toco

Ga op bezoek bij Timo & Toco. Deze toekans zijn geadopteerd door Van der Valk Hotel Veenendaal en verblijven in Ouwehands Dierenpark.

activiteiten

E-chopper

Ontdek de prachtige omgeving van Veenendaal op E-choppers. Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, de e-chopper is de perfecte keuze.