Hotel Veenendaal

Beste prijsgarantie

Altijd de beste prijs

Gratis Wifi & parkeren

Maak gebruik van de gratis parkeergelegenheid en Wifi.

PIN only

Wij accepteren geen contanten, alleen PIN en credit card betalingen.

Kamer boeken bij Hotel Veenendaal

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 27015 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Door de aangepaste maatregelen zijn wij genoodzaakt het restaurant en de hotelbar voor gasten van buitenaf te sluiten. Ons hotel blijft wel geopend en enkel de gasten die bij ons blijven overnachten, kunnen gebruik blijven maken van onze restaurantfaciliteiten. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het Corona-virus aan.

Wij zijn blij u te mogen verwelkomen in ons hotel.

hotelkamers hotel veenendaal

Overnachten

Verblijf bij Hotel Veenendaal

In verband met het Corona virus zijn er tijdens uw verblijf aangepaste servicemogelijkheden. Voor meer informatie over deze mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze receptie: 0318-799 060

Geniet van een ontspannen verblijf in een van onze luxe kamers of suites en wees welkom in ons restaurant* voor een heerlijk diner!

restaurant hotel veenendaal

Eten & Drinken

Culinair genieten

In verband met het Corona virus zijn ons restaurant en hotelbar uitsluitend voor hotelgasten.

Geniet in ons sfeervolle restaurant van smaakvolle gerechten. Onze ervaren koks werken met duurzame- en streekgebonden ingrediënten.

vergaderen Hotel Veenendaal

Zalen

Vergaderen & Evenementen

Wij verzorgen vanaf 1 juni weer met veel plezier bijeenkomsten. Dit doen wij op een verzorgde en veilige manier geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Met 15 multifunctionele zalen - van boardroom tot congreszaal - bieden wij u volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst.

Giftcard Van der Valk

GIFTCARD BIJ HOTEL Veenendaal

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u, wanneer het weer mogelijk is, heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

arrangementen hotel veenendaal

Arrangementen

Voordelige arrangementen

In verband met het Corona virus zijn er tijdens uw verblijf aangepaste servicemogelijkheden. Voor meer informatie over deze mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze receptie: 0318-799 060

Bekijk onze arrangementenpagina voor het volledige aanbod.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten