Lunchen in Veenendaal

Op zoek naar de perfecte plek om te lunchen in Veenendaal met uw vrienden of familie? Dan ben u bij ons aan het juiste adres!

Geniet van een ontspannen pauzemoment in ons sfeervolle restaurant. Wij hebben een uitgebreide lunchkaart voor u samengesteld met daarop een variatie van lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, een smaakvol belegd broodje, heerlijke soepen en andere warme lunchgerechten. Wij maken gebruik van een wisselende seizoenskaart, zodat u elk seizoen verrast wordt met nieuwe lunchgerechten. 

Toppers op onze menukaart zijn ons broodje carpaccio en het befaamde Valk twaalf uurtje. Wilt u alvast onze hele menukaart bekijken? Dat kan via de onderstaande knop.

Lunchkaart Van der Valk Hotel Veenendaal

Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u terecht in ons restaurant voor een uitgebreide à la carte lunch. In de zomer is het ook mogelijk om heerlijk in het zonnetje te lunchen op het terras. 

Ook voor een ontbijt, gezellige brunch of een uitgebreid diner bent u van harte welkom in ons resaurant. 

Zakelijke lunch Veenendaal

Voor een zakelijke lunch in Veenendaal kunt u natuurlijk ook bij ons terecht in ons restaurant. Voor vergaderingen en bijeenkomsten met uitgebreide lunchmogelijkheden verwijzen wij u door naar de afdeling meetings & events

Reserveer hier uw Van der Valk Lunch

Reserveer een tafel