Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Ontdek ons moderne restaurant!

Wilt u er even tussenuit en genieten? U bent 7 dagen per week welkom in ons stijlvolle restaurant voor een heerlijk diner! De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Van der Valk gerechten als moderne gerechten.

Restaurant

Lunchen

In onze gezellige lounge en ons restaurant kunt u terecht voor een ontspannen pauzemoment of een zakelijke lunch. Een brede variatie aan lunchgerechten en onze sfeervolle ambiance zijn dé ingrediënten voor de perfecte start van de middag.

Hotelbar

Borrelen

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een borrel met vrienden of collega’s. Geniet na een drukke werkdag of een gezellig dagje uit van onze wijnen, bieren, cocktails en borrelbites.

Vier feestdagen in stijl bij Hotel Veenendaal. 

Kom genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch! Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons restaurant. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts.

Eten & drinken

Van der Valk Kids

Speciaal voor onze kleinste vogels hebben we het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

Restaurant

Roomservice

Geniet op uw kamer van de lekkerste gerechten uit ons restaurant.
Kies voor roomservice en wij zorgen ervoor tegen een kleine vergoeding dat uw gerechten naar de kamer worden gebracht.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten