Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een verrassende menukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. 

Kinderen worden met deze avontuurlijke gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Op reis met Timo Toekan

Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Brazilië, Mexico, Indonesië, Italië, en natuurlijk niet te vergeten, Nederland. Bij elk land hoort een gerecht en vertelt Timo Toekan allerlei weetjes en leuke verhalen. Elk halfjaar wordt de menukaart 'ververst' met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe verhalen. 

Het boek ' Wereldeters' 

De kindermenukaart is geinspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. 

Kids Rights

Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaarten steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid Afrika. Zij verzorgen warme schoolmaaltijden, wat voor sommige kinderen de enige maaltijd van de dag is.